Scroll

Ronnie

Een eerste indruk telt: de boodschap die je achter laat, de herinnering. Dat zit hem niet alleen in wat je vertelt, maar ook hoe je dat doet. En hoe het eruitziet. Ik houd van mooie dingen, maar heb al 17 jaar de onweerstaanbare drang ze nog mooier te maken. Ondanks de complexiteit van een hoop werk, geloof ik in een helder verhaal met een mooie verpakking. Eentje die leidt tot beter resultaat. Ik kan je daarbij helpen. Van concept tot oplevering. Van het vormgeven tot bouwen van jouw site.
Maak kennis met mij

Wat ik kan

Met mijn 15+ jaar ervaring doe je een hoop kennis en ervaring op.

Concept Mockup Photoshop Visuals / 3d Html / CSS / Javascript ExpressionEngine CMS

Simpel gezegd: Ik bedenk, ontwerp en maak mooie dingen. Websites vooral. Voor de tekstuele invulling en fotografie werk ik samen met professionals.

Beoordeel zelf, bekijk mijn werk

Persoon

Vind ik leuk

Ik geniet van mijn werk, maar ik geniet ook van het leven. Ondanks dat de meeste uren in werk gaan zitten, moet er ook ruimte zijn om te moutainbiken door de bossen of op bezoek bij vrienden en familie te gaan. Dat laat namelijk ruimte over om te dromen. Om nieuwe plannen te maken.

Toekomst

Van productdesign tot het aanleren van lastechnieken en houtbewerking. Dat ga ik komende jaren onder de knie krijgen. Voor nu houd ik het op het opknappen van mijn Volkswagenbus waarmee ik met mijn vriendin snel een roadtrip door Scandinaviƫ hoop te maken.

Muziek

Als designer waardeer ik veel kunsten. Ook muziek. Het helpt me de juiste inspiratie te vinden. Daarom luister ik graag naar Gramatik, Zero 7, Magic Sam, Pink floyd, Pete Rock, Bonobo en B.B. King. Gevarieerd. Relax.

Timeline

Hallo wereld
1982
Grafisch Lyceum
1999
Stage
2001
Trendesign
2003
2014